Nieuwe website Dressuurstal Postelhoef

Dressuurstal Postelhoef heeft besloten haar nieuwe website door RPVDL.com te laten ontwikkelen.
De nieuwe website van Postelhoef is vandaag online gegaan nadat we de afgelopen dagen de laatste puntjes op de i hebben gezet.

Dressuurstal Postelhoef staat onder leiding van dressuuramazone Anouk Daris.
Het bedrijf richt zich op het begeleiden en coachen van combinaties naar doelen die zij zelf stellen.
Anouk verzorgt instructie op alle niveau’s.

meer informatie neem dan contact op met Anouk Daris.

www.dressuurstalpostelhoef.com

 

Van StudioMac naar RPVDL.com

Rodney P. van der Lingen is designer en oprichter van RPVDL.com sinds 2008 (voorheen Studio Mac), door de jaren heen is Studio Mac uitgegroeid tot een organisatie in verschillende branches voor webdesign, evenementen en boekingen van deejays en drive in-shows.

Medio 2015 hebben wij afscheid genomen van Studio Mac Events en Music en hebben wij gekozen om al onze aandacht te richten op maar één activiteit, waar wij in 2008 zeer krachtig mee zijn begonnen, (online)marketing.

Door de jaren heen is onze kennis van (online)marketing, drukwerk en andere reclame uitingen geöptimaliseerd, en zijn wij de perfecte partij om uw reklame te laten ontwikkelen en te realiseren door middel van persoonlijk contact door onze medewerkers per telefoon of mail.

Wij komen graag langs bij u thuis of op kantoor ook uiteraard bent u van harte welkom op onze locatie. RPVDL.com is een gedreven design bedrijf, om een product geheel naar uw wensen te realiseren, daar gaan wij dan ook graag mee aan de slag.